Szolgáltatásaink:

A telek kiválasztása az első és legfontosabb lépés az ideális otthon megteremtéséhez. Javasoljuk, hogy a vásárlás előtt kérje szakvéleményünket - tájolás, beépíthetőség, értéktartás, műszeres szintmérés stb. - hogy a lehető legtöbb információ birtokában dönthessen. A személyes találkozó kiváló lehetőséget biztosít a telekben rejlő lehetőségek feltárására, továbbá tisztázhatók a területi szabályok és korlátok.
Az engedélyezési tervek mellett részletes kiviteli tervek készítésével, valamint telekingatlanok műszeres szintezésével, terepviszonyok, lejtések precíziós meghatározásával is foglalkozunk. A használatba vételi engedélyek kiadásának feltételéül szabott energetikai tanúsítvány kiállítására is jogosultak vagyunk.
Minden megkeresés után szeretünk személyesen is találkozni a leendő ügyfeleinkkel, mely találkozás alkalmával lehetőség adódik jobban megismernünk "egymást" illetve az igényeket. Ilyenkor csak nagy körvonalakban rajzolódnak ki az elvárások, de egy jó kiindulási pontot biztosít számunkra a további együttműködéshez. Első körben egy tervezési konzultációt javaslunk ami egyben energetikai, gépészeti szaktanácsadás is.
ENGEDÉLYEZÉSI TERVEK
Társasházak tervezése és engedélyezése, teljeskörű hatósági és főépítészi ügyintézéssel, szakági tervekkel, valamint fotorealisztikus látványtervekkel.
EGYSZERŰ BEJELENTÉS
Családi házak és nyaralók egyszerű bejelentési tervdokumentációjának elkészítése, CSOK szempontjainak megfelelően, teljeskörű ügyintézéssel, rövid határidőre is.
KIVITELI TERVEK
Energiahatékony családi házak részletes kiviteli terveinek elkészítése, saját szakági tervezők bevonásával, az igényes és pontos végeredmény érdekében.
Kezdjünk közös projektbe.
Itt tudsz velünk közvetlenül kapcsolatba lépni. 
Tölsd ki ajánlatkérő lapunkat.
Itt tudsz árajánlat bekérőt küldeni.